faq

Se hyppige spørsmål og svar.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Ofte stilte spørsmål fra våre kunder.

Gjør det vondt å ta en tatovering?

Både ja og nei! Hvor vondt det gjør, avhenger av smerteterskel, plassering, størrelse på tatoveringen og dagsform! For at det skal bli mest mulig behagelig, anbefaler vi å møte til timen din frisk, uthvilt og mett! Ta gjerne med deg mat, drikke og snacks for påfyll i løpet av dagen.

Hvorfor gir «alle» forskjellig etterbehandlingsråd?

Tatovører, piercere og scarificationartister gir etterbehandlingsråd basert på erfaring og personlige preferanser. Hvilken type etterbehandling du skal gjøre, kan også avhenge av plassering og stil på tatoveringen din. Det viktigste du kan gjøre er å lytte til rådene DU har fått! Tatovører, piercere og scarificationartister gir etterbehandlingsråd basert på erfaring og personlige preferanser. Hvilken type etterbehandling du skal gjøre, kan også avhenge av plassering og stil på tatoveringen din. Det viktigste du kan gjøre er å lytte til rådene DU har fått! Er du usikker på om du gjør det rett eller hva du skal gjøre videre, ta kontakt med oss så hjelper vi deg! Er du usikker på om du gjør det rett eller hva du skal gjøre videre, ta kontakt med oss så hjelper vi deg!

tatovering spørsmål
tatovering spørsmål

Hva er gratis oppfarging/er det nødvendig?

Gratis oppfarging skal brukes dersom tatoveringen din gror med en "feil", som feks ujevne streker/farger eller lignende. Det er ikke alltid nødvendig med oppfaring, men dersom det er behov må dette gjøres innenfor 6 mnd etter du tok tatoveringen din. Er du usikker på om din tatovering trenger oppfarging, ta gjerne kontakt med oss. Oppfarging gjelder ikke på coverups.

Kan jeg ta med en venn?

Vi tillater vanligvis følge av en venn til timen din, gitt at det er plass i studio. Spør gjerne før du kommer til time om det er i orden at du tar med deg noen.

Hvorfor kan jeg ikke tatovere meg mens jeg er gravid/ammende?

Du kan ikke tatovere/pierce deg mens du er gravid/ammende grunnet hormoner

Hva bør jeg ta hensyn til før en lang tatoveringssession?

Du bør passe på å møte uthvilt, frisk og mett! Ta gjerne med deg tidsfordriv som mobil med lader, bok, ipad, ørepropper eller lignende. Dersom du ønsker å ha med deg en venn til timen din, ønsker vi at du tar kontakt med oss på forhånd for å avklare at det er plass i studio denne dagen. Det er også lurt å ta med seg mat, drikke og sukkerholdig snacks for å fylle på med energi i løpet av dagen.

tatovering spørsmål
tatovering spørsmål

Kan man tatovere over arr?

Dette er det dessverre ikke noe fasitsvar på! Det avhenger mest av alt av alder på arret ditt. Arret må være godt grodd for at vi skal kunne vurdere om det kan tatoveres over. En konsultasjon er å anbefale ved større arr, slik at vi kan vurdere deg og ditt arr, samt hvilken motiv du evt ønsker å plassere over arret.

Hvilke aldersgrenser har dere?

Vi har 18 års aldergrense på tatovering. For tatovering på hender og hals har vi 20 års aldergrense.

  • 12 år i ifølge med foresatt - Øreflipp
  • 14 år i ifølge med foresatt - Navel, Øreflipp, Nesevinge, Bryn
  • 15 år i ifølge med foresatt - Navel, Oreflipp, Ørebrusk, Leppe, Madonna, Medusa, Septum, Tragus, Utvidelse
  • 16 år uten foresatt - Navel, Oreflipp, Ørebrusk, Leppe, Madonna, Medusa, Septum, Smiley, Industrial, Tragus, Utvidelse, Bryst, Daith, Tunge
  • 18 år - Alt nevnt over i tillegg til Dermal Punch, Cheeks, Intim Mircro Derrmal, Utvidelse Intim

kontakt

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Dersom du trenger hjelp med å starte prosessen mot ditt neste kroppskunst-prosjekt,
er første steg i prosessen å sende oss en uforpliktende forespørsel via mail, telefon eller messenger!

adresse

Storgata 37 , Raufoss

Åpningstider

MAN - FRE : 09:00 - 16 :00

LØRDAG : Etter avtale