En tatovering er et permanent mønster som legges i lærhuden. Det brukes i dag moderne tatoveringsmaskiner, med tilhørende nåler og blekk. Fra gammelt av, antas det at tatoveringene skulle var av en helsefremmende eller rituell betydning. I dag er tatoveringer utelukkende ment som utsmykkende kroppskunst. Tatoveringer i alle mulige stiler, former, størrelser og plasseringer øker stadig i popularitet! Kroppskunst som før bare kunne ses på sjømenn, finnes i dag hos alle kjønn i alle aldre!

Hos oss er det mulig å få gjennomført tatoveringer i de fleste stiler, både med og uten farger. Vi hjelper deg med alle detaljer når du booker time, slik at du slipper å ta stilling til dette på egenhånd. Dersom du har funnet referansebilder på forhånd er det lettere for oss å «treffe blink» med designet ditt på første forsøk, da det kan være vanskelig å forklare dette uten illustrasjoner. Det vil da også være lettere å kunne gi deg et prisoverslag på forhånd, dersom du ønsker det.

Når du kommer til time vil du bli bedt om å lese gjennom, signere og legitimere deg på et egenerklæringsskjema. Hensikten med dette skjemaet er å utelukke evt. medisinske tilstander som kan forhindre tatovøren fra å utføre prosessen. Skjemaet skal også hjelpe deg til å forstå hva prosessen du skal igjennom, innebærer for deg som kunde. Dersom du er usikker på om det er mulig for deg å tatovere deg mtp. helsetilstand, medisiner e.l., ta gjerne kontakt med oss!

I etterkant av tatoveringstime din, kreves det at tatoveringen stelles nøye og korrekt av deg! Riktig stell vil gjøre at tatoveringen gror så fort og pent som mulig, samt minimere sjanser for infeksjoner eller andre komplikasjoner. Vi oppfordrer til å følge våre etterbehandlingråd(button aftercare). Du vil da ha oppfargingsgaranti på din nye tatovering.

Vi har 18 års aldersgrense på tatovering. For tatovering på hender eller hals, er aldersgrense 20 år. Aldersgrensene er uten unntak, og gjelder selv med signatur fra foresatt.